Αποστολές & Επιστροφές

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

Οι αποστολές των παραγγελιών σας πραγματοποιούνται μέσω ACS courier σε Ελλάδα και στην Κύπρο.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

Το κόστος αποστολής εξαρτάται από την περιοχή παράδοσης:

για όλη την Ελλάδα: 2,90€ 

για την Κύπρο: 12€

*Υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Ελλάδα με επιπλέον κόστος αντικαταβολής 2,50€. Δεν υποστηρίζεται στην Κύπρο.

*Ισχύουν δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 35€ για αποστολές εντός Ελλάδας.

*Δεν ισχύουν δωρεάν μεταφορικά για αποστολές στην Κύπρο.

*Τα αναφερόμενα ποσά δύναται να αυξομειωθούν ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική της συνεργαζόμενης εταιρείας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ:

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών σας υπολογίζεται:

στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας 1-3 εργάσιμες ημέρες

στις δυσπρόσιτες περιοχές της Ελλάδας 1-5 εργάσιμες ημέρες

στην Κύπρο: 5-7 εργάσιμες ημέρες 

Οι παραγγελίες σας επεξεργάζονται και αποστέλλονται Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως τις 12.00μ.μ. αποστέλλονται την ίδια εργάσιμη μέρα. Οι παραδόσεις των παραγγελιών πραγματοποιούνται εντός εργάσιμων ημερών. Τα Σάββατα, οι Κυριακές και οι μεγάλες επίσημες Ελληνικές αργίες δεν συμπεριλαμβάνονται στις εργάσιμες ημέρες και οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται τότε προετοιμάζονται και αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Για τυχόν καθυστερήσεις στις αποστολές που προκαλούνται από ανωτέρα βία, όπως ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες, μέτρα που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 ή οποιεσδήποτε άλλες περιστάσεις πέραν του ελέγχου της εταιρείας THINK JEWELS I.K.E., η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη. Ωστόσο, εάν υπάρχει καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας για οποιονδήποτε λόγο, επικοινωνήστε μαζί σας το συντομότερο δυνατό ώστε να επιλύσουμε το ζήτημα.

*Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί σε περίοδο εκπτώσεων, σε περιόδους μεγάλων προσφορών όπως BLACK FRIDAY, περίοδος Χριστουγέννων ή εάν μεσολαβούν αργίες.

**Σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με την διαθεσιμότητα ή οποιονδήποτε άλλο λόγο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ :

Κύρια προτεραιότητα μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας. Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας έως και 14 ημερολογιακές ημέρες μετά την παραλαβή της. Για να επιστρέψετε την παραγγελία σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: Για να δηλώσετε την επιστροφή της παραγγελίας σας, στέλνετε mail στο info@thinkjewels.gr με θέμα «Αίτημα Αλλαγής Προϊόντος» και τον αριθμό της παραγγελίας του. Στο mail συμπεριλάβετε το όνομά σας και τον λόγο επιστροφής. Απευθυνθείτε σε αυτό το email ΠΡΙΝ την αποστολή των προϊόντων. Συσκευάστε τα προϊόντα που πρόκειται να επιστρέψετε με όλα τα συνοδευτικά, όπως το κουτί, το χαρτί περιτυλίγματος, το χαρτοκιβώτιο και την απόδειξη αγοράς, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος του προϊόντος. Αποστείλετε το πακέτο σύμφωνα με τις οδηγίες της μεταφορικής εταιρείας ACS για την επιστροφή και φυλάξτε την απόδειξη των ταχυδρομικών τελών επιστροφής. Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων επιβαρύνουν εσάς. Υπογραμμίζεται ότι ο πελάτης φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την αποστολή των επιστρεφόμενων προϊόντων. Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή θα λάβετε ενημερωτικό mail. Ο ποιοτικός έλεγχος των επιστρεφόμενων προϊόντων διαρκεί περίπου 5 εργάσιμες ημέρες. Μόλις ολοκληρωθεί και εγκριθεί, θα ενημερωθείτε μέσω mail ώστε να διαλέξετε μία από τις παρακάτω επιλογές : - Αντικατάσταση με νέο προϊόν - Έκδοση πιστωτικού voucher για μελλοντική παραγγελία - Επιστροφή χρημάτων**.Η επιστροφή χρημάτων είναι εφικτή εφόσον έχει δηλωθεί το IBAN σας. Κάποιες φορές μπορεί να υπάρξουν τραπεζικές καθυστερήσεις. *στην αντικατάσταση με νέο προϊόν και στα πιστωτικά voucher δεν συγκαταλέγονται τα προϊόντα σε έκπτωση *. Μετά την λήξη της προθεσμίας ο πελάτης δεν έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης και η THINK JEWELS δεν έχει καμία συναφή υποχρέωση απέναντι σε αυτόν.

*Τα προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία Black Friday Offers.

** Αναφορικά με τις πληρωμές που έχουν πραγματοποιηθεί μέσω κάρτας, το τελικό επιστρεφόμενο ποσό διαμορφώνεται αφότου έχουν αφαιρεθεί οι οποιεσδήποτε παρακρατήσεις που έχουν γίνει από την τράπεζα. 

Εξαιρέσεις / Μη επιστρεφόμενα είδη

Οι επιστροφές δεν γίνονται αποδεκτές εάν το προϊόν φέρει οποιαδήποτε φθορά ή έχει φορεθεί πέραν της δοκιμής του. Σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή στα σκουλαρίκια για λόγους υγιεινής και στα εκπτωτικά προϊόντα. Σε περίπτωση που κάποιο επιστρεφόμενο προϊόν φέρει κάποιο από τα παραπάνω χαρακτηριστικά η THINK JEWELS διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει την αλλαγή και να επιστρέψει το πακέτο στον πελάτη.

 

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ :

Για την δική σας διευκόλυνση θα πρέπει μόλις παραλάβετε την παραγγελία να την ελέγξετε και να βεβαιωθείτε ότι ούτε το πακέτο ούτε και το κόσμημα έχουν κάποιο ελάττωμα. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε με σχετικό mail στο info@thinkjewels.gr ή να επικοινωνήσετε μέσω των τηλεφώνων (+30)2321 111778 ή (+30)6987894909 άμεσα ή κατά την επόμενη εργάσιμη ημέρα, ώστε να ρυθμίσουμε την εξέλιξη της διαδικασίας.