Σχετικά με εμάς

Η ιδέα της Think Jewels γεννήθηκε από την αγάπη μας για δημιουργία. Οτιδήποτε χειροποίητο μας τραβούσε την προσοχή από μικρή ηλικία και έτσι τα πρώτα μας κοσμήματα δημιουργήθηκαν το 2006 στο γυάλινο τραπέζι της κουζίνας του πατρικού μας. Τα υλικά ήταν εύπλαστα, μιας και αυτό μας επέτρεπε η τότε ηλικία μας και ο φούρνος του σπιτιού σύμμαχός μας.
Και κάπου εδώ σίγουρα έχετε καταλάβει πως υπάρχει μία σχέση αίματος. Καλά το καταλάβατε λοιπόν, είμαστε δύο αδερφές, η Μένη και η Κική που ακόμη και αν οι δρόμοι μάς οδήγησαν για λίγα χρόνια αλλού, η αγάπη αυτή δεν έπαψε ποτέ να υπάρχει και η σκέψη μας ήταν πάντα στη δημιουργία κοσμημάτων.
Έτσι λοιπόν η σκέψη και το όνειρό μας για το χειροποίητο κόσμημα έγινε πραγματικότητα και πήρε το όνομα THINK JEWELS το οποίο πηγάζει από την αγγλική λέξη think (σκέφτομαι). Ένα όνομα απλό όπως τα υλικά που είχαμε τότε επάνω στο γυάλινο τραπέζι.
Το ταξίδι μας στον υπέροχο κόσμο των κοσμημάτων έχει ξεκινήσει για εμάς και σας καλούμε να έρθετε μαζί μας. Σκοπός μας είναι συνεχώς να σκεφτόμαστε τα πάντα γύρω από το κόσμημα για εσάς και όνειρό μας είναι η THINK JEWELS να αποτελεί την πρώτη σας σκέψη σε ό,τι αφορά το κόσμημα.
 
Είμαστε εδώ για κάθε σας ξεχωριστή στιγμή, προσφέροντας επιλογές και συνδυασμούς για ένα διαχρονικό και κομψό στυλ, με μοντέρνα και μοναδική διάθεση. Δημιουργήστε τη δική σας ιστορία μέσω της επιλογής κοσμημάτων που σας ταιριάζει και γίνετε κομμάτι αυτού του ονείρου.